top of page

Sekretesspolicy & villkor för returer/byten

När du väljer att beställa boken Var är Octavia? av mig så fyller du i ett beställningsformulär som skickas direkt till mig. I detta formulär ber jag dig fylla i de uppgifter jag behöver för att kunna hantera din beställning i alla led. Det är endast i detta syfte dina uppgifter behandlas.

 

De betalalternativ jag erbjuder är Swish eller Direktöverföring via din bank till mitt bankgiro. Dessa alternativ erbjuder dig den säkerhet som din bank garanterar.

 

Din beställning kommer till min e-post. Google's Integritetspolicy kan du ta del av här. Dina uppgifter kommer aldrig lagras av mig efter att beställningen är färdighanterad.

När du väljer att anmäla dig för Octavias nyhetsbrev, antingen här på websidan, eller genom att fylla i intresse för detta vid föreläsning eller dylikt, kommer jag att registrera din e-post för nyhetsbrevet så att du får utskick. Skulle du ångra dig kan du alltid avregistrera dig genom att klicka på länken för detta i nyhetsbrevet.

Hemsidan octavialundell.com är skapad genom Wix. Ta del av deras Sekretesspolicy här.

 

VILLKOR FÖR RETURER OCH BYTEN

Jag kontrollerar och packar själv alla böcker i förpackningar avsedda för ändamålet, men skulle ändå en försändelse/bok vara skadad när den kommer fram finns det några viktiga saker att veta för retur/byte vid skada:

Är emballaget skadat när du får det, ta foton av detta innan du bryter förpackningen. Skulle boken vara skadad när du därefter öppnar förpackningen så tar du foton även av den skadan. Dessa foton skickas med återvändande e-post på din orderbekräftelse och en beskrivning av skadan, så skickar jag ny bok. Ditt önskemål om retur/byte behöver inkomma snarast efter mottagen vara, men senast inom 14 dagar.

Ångrat köp räknas inte in som en retur. Vid ångrat köp krävs att emballaget är obrutet och du betalar själv returfrakten. Du kontaktar mig på samma sätt som beskrivet ovan, men utan foto.

bottom of page